Доставка

Доставката на поръчаните стоки от fishlingbg.com се извършва от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди.

Поръчките се обработват и изпращат в работни дни от понеделник до събота. Срокът за изпълнение на поръчките е 2 работни дена, като се стремим да бъдат изпълнявани максимално бързо.

Приемане и потвърждаване на поръчки

Поръчки през сайта се приемат денонощно през цялата седмица.

За потвърждение на поръчката ви, ще се свържем с вас на телефона, който сте посочили в рамките на работния ден. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на обстоятелствата.

Изпращане на поръчки

Потвърдени поръчки се изпращат в същия ден, ако са направени до 16:00 ч.
Поръчки, направени след 16:00 ч. се изпращат на следващия ден.

Поръчки, направени в почивни или празнични дни, се изпращат в първия работен ден.

 Адрес на доставка:
Можете да заявите да получите своята пратка в офис на куриерската фирма или до адрес. Ако имате регистрация в сайта ни, тази информация ще излиза винаги по подразбиране, както сте я въвели при регистрацията си или както я коригирате в профила си. Можете да я коригирате и преди финализиране на всяка една поръчка.

Всяка поръчка от fishlingbg.com се изпраща с опция Тест и преглед. Преди да подпишете, че приемате пратката и платите на куриера се уверете, че стоката не е увредена при транспорта и/или опаковката не е с нарушена цялост. В такъв случай трябва да изискате от куриера Протокол за увредена пратка.

При проблеми с получаване на пратката се свържете с нас за съдействие преди да подпишете, че приемате пратката от куриера и не заплащайте сумата на наложения платеж до изясняване на случая. При невъзможност да се свържете с нас впишете в товарителницата причината за отказа да приемете пратката.

Връщане на продукти:
Всеки клиент може да върне продукти, получени от Изпращача в 14-дневен срок, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Продуктите трябва да бъдат с ненарушена цялост и опаковка и неизползвани. Продуктите трябва да бъдат върнати с касовата бележка, с която са получени. За да върнете продукт и да уточним доставката и връщането на парите, моля свържете се с нас на +359 89 5609963 или ни пишете на имейл office@fishlingbg.com Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента.